Conectarea două documente Office

voturi
10

Problemă:

Am două foi de calcul pe care fiecare servesc unor scopuri diferite, dar conțin o singură piesă specială de date care trebuie să fie aceeași în ambele foi de calcul. Această bucată de date (una dintre coloane) se actualizează în foaia A, dar trebuie să fie, de asemenea, actualizate în foaia de calcul B.

Poartă:

O soluție care ar lega cumva aceste două foi de calcul împreună (ține cont de faptul că există două acțiuni separate, LAN pe rețea), astfel încât, atunci când A este actualizat, B este actualizată automat pentru înregistrarea corespunzătoare.

* Rețineți că am înțeles pe deplin că o bază de date ar fi, probabil, un plan mai bun pentru sarcini, cum ar fi acestea dar, din păcate nu am nici cuvânt de spus în această privință.

** Rețineți, de asemenea, că acest lucru trebuie să lucreze pentru Office 2003 și Office 2007

Întrebat 06/08/2008 la 04:14
sursa de către utilizator
În alte limbi...                            


2 răspunsuri

voturi
6

Deci vrei să spui că AD743 în foaia B trebuie să fie egală cu AD743 în foaia A? Incearca asta:

  • Deschideți ambele foi de calcul pe aceeași mașină.
  • Du-te la AD743 în foaia B.
  • Type =.
  • Du-te la spreadsheed A și faceți clic pe AD743.
  • Apasa Enter.

Vei observa că formula este ceva de genul ' [cale-to-file + file-name] .worksheet-name! AD743 '.

Valoarea de pe foaia de calcul B va fi actualizat atunci când îl deschideți. De fapt, ea te va întreba dacă doriți să actualizați. Desigur, conexiunea trebuie să fie în sus și să fie difuzate pentru ca acesta să actualizeze. De asemenea, nu puteți schimba numele sau calea foii de calcul A.

Publicat 06/08/2008 la 04:25
sursa de către utilizator

voturi
0

Nu pot spune dacă acest lucru este nejustificată fără a cunoaște detaliile situației dvs. de utilizare, dar luați în considerare crearea unei foi de calcul C pentru a păstra toate datele deținute în comun între cele două. Link-uri pot deveni dizzyingly complexe ca vârstă foi de calcul, și având o sursă de date partajate ar putea ajuta clar confuzia.

Poate chiar mai mult „întreprindere-y“ este conceptul de doar lipirea în toate datele care altfel ar fi partajate. Aceasta este cea mai bună practică oficială în compania mea, pentru că link-urile externe au cauzat probleme atât de mult cu mentenabilitatea. Poate părea dificil la început, dar am găsit-o poate fi doar cel mai bun mod de a promova mentenabilitate în plus față de ușurința de utilizare, presupunând că nu te deranjează intervenția manuală.

Publicat 06/08/2008 la 23:17
sursa de către utilizator

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more