Cum de a începe scrierea unui instrument de acoperire de cod?

voturi
20

Privind pentru cărți sau alte referințe care se discută de fapt , cum să scrie un instrument de acoperire de cod în Java; unele dintre diferitele tehnici sau trucuri - sursă vs cod de octet instrumente.

Acesta este un limbaj de scripting care generează cod Java byte sub capotă.

Întrebat 05/08/2008 la 12:15
sursa de către utilizator
În alte limbi...                            


5 răspunsuri

voturi
7

Este Scripting generatoare de limba bytecode? Are genera depanare metadate? Dacă da, bytecode instrumente este , probabil , mod de a merge. De fapt , instrumentele existente ca va lucra , probabil; probabil cu modificări minime (problema tipic este instrumentele sunt scrise pentru a lucra cu Java și își asumă com.foo.Bar.class corespunde com / foo / Bar.java. unwinding această ipoteză poate fi plictisitor.) EMMA este un ClassLoader care face octet-cod re-scriere pentru colectarea de cod acoperire în Java. Stilul de codificare este un pic funky dar am recomandăm să citiți sursa pentru unele idei.

Dacă limba de scripting este interpretat atunci va avea nevoie de ceva mai mare nivel (nivel de sursă), care malaxoarele în interpret.

Publicat 10/08/2008 la 08:19
sursa de către utilizator

voturi
2

Dacă vorbești despre ColdFusion (pe care presupun că sunt de la tag-uri), atunci nu sunt sigur că acest lucru este greu de realizat, dar eu pot fi foarte greșit aici ...

IIRC, Când CF compileaza, în esență, compilează într-o formă interpretată de CFML ca un vechi fișier sursă java simplu, acest lucru este apoi compilat în clasă. Prin urmare, orice instrumente pe care le poate avea se va aplica la versiunea intermediară, mai degrabă decât CFML în sine.

A spune că, deși, Adobe au primit debugger CF acum, care poate pas, deși codul, așa că vă rugăm să-mi dovedesc greșit - Mi-ar plăcea acoperire cod în CFML.

Publicat 06/11/2008 la 00:48
sursa de către utilizator

voturi
2

S-ar putea dori, de asemenea, să folosească ceva de genul BCEL pentru a analiza care dintre liniile sursă există de fapt, în octet-cod. Nu vrei să raporteze că lucrurile cum ar fi liniile goale și comentarii care nu au fost acoperite.

Publicat 15/09/2008 la 19:36
sursa de către utilizator

voturi
2

Thxm, Mc! http://asm.objectweb.org / este altul. Excelentă documentație pe cod byte instrumente, dar nimic „direct“ , cu scopul de a scrie un instrument de acoperire - doar câteva sugestii sau idei.

Publicat 05/08/2008 la 13:50
sursa de către utilizator

voturi
1

Puteți obține, de asemenea, sursa de la un instrument de acoperire Deschideți codul sursă și să învețe de la ea.

Publicat 12/08/2008 la 18:58
sursa de către utilizator

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more