De ce lipsește fișierul meu R? la un nou proiect de brand.

voturi
0

Știu că acest lucru a fost întrebat înainte, înainte de a citi degetul mare în jos întregul meu post, atunci nu ezitați să degetul mare în jos, eu sunt sigur că am câteva vin. ;)

Așa că am început un nou proiect Android, am făcut mai multe în trecut, dar de data aceasta de a începe fișierul R nu a fost găsit și am obține „R nu pot fi rezolvate într-o variabilă“.

Imaginind acest lucru este cel mai probabil, o problemă comună am verificat StackOverflow pentru a vedea ce se întâmplă dacă alții au rezolvat problema, și o mulțime au, dar aproape toate au de a face cu ceva ce utilizatorul a facut cu redenumirea ceva.

Problema mea este că nu am început măcar încă și doar cu auto codul generat de eclipsa Acesta arată deja aceste erori.

Ceea ce am încercat deja. 1 Proiect-> curat înainte și după orice alt lucru am încercat 2 verificare pentru a vedea dacă orice fișiere res a avut curse charter care nu sunt acceptate 3 verificate pentru actualizări (SDK Eclipse ADT) 4 verificate pe care am avut Andriod construi instrumente 5 Proprietățile proiectului -> construi cale este în ordinea corectă cu tot ceea ce are nevoie să fie verificate. 6 Pachetul este scris corect în AndroidManifest. 7 Refacuta Proiectul 8 Fiecare lucru sugerat aici - „R nu pot fi rezolvate într - o variabilă“?

Știu că această întrebare a fost întrebat de un milion de ori, dar nu pot găsi un răspuns care lucrează pentru mine și eu sunt destul de frustrat pentru a re-posta o întrebare de milioane și 1.

Dacă aveți orice alte decât lista de soluții lasă-mă să știu de mai sus, voi continua căutarea interwebs pentru mai multe soluții în timpul mediu.

Întrebat 04/10/2013 la 20:01
sursa de către utilizator
În alte limbi...                            


5 răspunsuri

voturi
1

Vă rugăm să încercați să schimbați spațiul de lucru pe de pornire Eclipse. Și a crea un nou proiect și această încercare.

Publicat 05/10/2013 la 10:51
sursa de către utilizator

voturi
1

Puteți face doar un proiect nou, nu va fi prea mult de lucru dacă nu ați editat asta încă.

Publicat 04/10/2013 la 20:33
sursa de către utilizator

voturi
1

„R“ în Android este o clasă TODO generate automat, acest lucru înseamnă că de fiecare dată când vă construi proiectul R.java este compilat din nou. Cred că , probabil , aveți unele probleme cu SDK. Te sfătuiesc să controlați Managerul SDK dacă utilizați Eclipse sau tryng pentru a lansa de antla terminalul într -un astfel de mod de a verifica dacă instrumentul Ant este instalat pe calculatorul dumneavoastră, în cazul în care NU R.java nu poate fi generat.

Publicat 04/10/2013 la 20:33
sursa de către utilizator

voturi
1

Tocmai ai face un fișier R.java manual sub dosar gen sub pachetul. Acum, încercați să compilați. Mă aștept să automat R.java vor fi modificate. Am avut aceeași problemă o dată.

Publicat 04/10/2013 la 20:23
sursa de către utilizator

voturi
1

În experiența mea cea mai frecventa cauza a fișierului R nu este generat este o eroare în codul sursă. De obicei, în fișierele XML aspect. Asigurați-vă că nu aveți nici o eroare în oricare dintre fișierele XML.

Publicat 04/10/2013 la 20:17
sursa de către utilizator

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more